_______________________________________________

diumenge, 18 de febrer del 2018

Comportaments visigots

Fontaneda: He trobat influències visigòtiques en els seus comportaments. Aquella forma que tenen d'accentuar la primera síl·laba (en refereixo en quant a pujada de volum) de les paraules farcides de consonants fricatives i oclusives. Aquella manera de menjar els entrepans amb cullera de fusta, l'assistència a manifestacions de caire climàtic. Recordo aquella que van fer a l'Españistan reclamant més dies de vent, incidint en la Tramuntana. Totes aquestes coses m'han portat a aquestes conclusions. Crema controlada de rostolls i containers!

Liechtenstein: Clichés. Clichés. Chiclets. La matanza del cerdo en las inmedianías de Xinzo de Limia.

Mildred: Peñarroya de Liaño de San Lorenzo de Benalmádena Crepusculosa de Bajo Cinca Tumorado es la meva poblacio preferida, despres de Ur.

Liechtenstein: Aquestes manifestacions que vostè comenta són conseqüència directa del ideari del caporal Peask O'Lavees, que al seu llibre "La climatologia canviant explicada als propietaris de drogueries" afirmava que el conformisme popular davant de la dictadura meteorològica només portava a la preponderància dels fabricants de crema solar i paraigües, que de fet, són la mateixa persona: Whoopi Goldberg.

Fontaneda: Entenedor En tenedor




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada