_______________________________________________

dimecres, 17 d’octubre del 2018

Fira de Musics al carrer de Santpedor


El passat 30 de setembre La Maravillosa Cabeza Parlante va executar les seves precioses i (des)preciades arts als carrers de la bonica localitat que porta com a simpàtic nom "Santpedor".

En acabar l'actuació, van passar tres coses:

1.- Un jurat format per persones d'incògnit amb gavardina i barret dels anys cinquanta va decidir amb molt bon criteri i potser un esmorzar de pagès (amb botifarra i excel·lent i abundant vi del Bages) que La Maravillosa Cabeza Parlante mereixia el segon premi del concurs de bandes que molt adequadament havien organitzat els organitzadors de coses. LMCP va quedar molt agraïda per aquest guardó que passa a formar part de l'aparador de trofeus, medalles al mèrit i premis aconseguits durant tants i tants anys de dura feina.

2.- LMCP va refusar la primigènia idea d'assassinar discretament al guanyador absolut del concurs. A continuació també va refusar la idea d'assassinar-lo a la plaça Gran del poble ballant al voltant del cadàver.
El guanyador és en Joan Blau, un cantautor molt maco que va merèixer el premi i l'arròs que la bona gent de Santpedor va preparar amb amor i paelles gegants.

3.- Un integrant de Ràdio Santpedor va tenir la bona idea de fer una entrevista al grup musical que va obtenir el fantàstic segon premi de bandes.
Per què es vegi que no és mentida, a continuació poden vostès sentir el document sonor de l'entrevista. Endavant, magnetofón!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada